نحوه اتصال کرتین وال به دیوار

5/5 - (1 امتیاز)

نحوه اتصال کرتین وال به دیوار

غالبا فصل مشترک بین دیوار لامل توسط فوم و چسب ایزوله می گردد .البته می توان از نبشی ها دیتایل های اختصاصی و یا پروفیل های مختص این کار با توجه به نیاز کارفرما و پروژه  نیز استفاده نمود.

1 نحوه اتصال کرتین وال به دیوار

روش‌های کلی نصب و اجرای کرتین وال در دیوار

در این قسمت، درباره روش ساخت و نصب کلی و عمومی نمای کرتین وال به دو روش استیک (Stick) و یونیتایزد (Unitized) توضیح می‌دهیم.

اجرای نمای کرتین وال با روش استیک (stick)

روش استیک، به نوعی یک روش کارگاهی است. در این روش، ابتدا اعضای عمودی و سپس اعضای افقی سازه نصب می‌شوند. اتصال اعضا باید به صورت متناوب انجام بگیرد و همه چیز باید همسان و هم‌ ردیف باشند. اتصال نما به روش استیک، یکی از ارزان‌ ترین متدهای پیاده‌ سازی نمای کرتین وال است.

این روش از اجرای نمای کرتین وال مزایایی نیز دارد:

•        امکان اجرای فرم­‌ های معماری متفاوت

•        امکان استفاده برای نماسازی سطوح بزرگ

•        امکان استفاده در سقف و نورگیر

2 نحوه اتصال کرتین وال به دیوار

در این روش مراحل نصب و ساخت نمای کرتین وال کلا در محل پروژه صورت می‌گیرد و پس از محاسبات فنی و سازه‌ای و حمل پروفیل‌های آلومینیومی به محل پروژه، یا همان لامل‌ها، سازه اصلی نصب و ایجاد می‌شود.

همچنین شبکه استکراچر ساز‌ ای شیشه لامل‌های افقی و عمودی ایجاد و سایز قاب‌ها برای سفارش شیشه گرفته می‌شود. در این روش غیر از مرحله اکسترود آلومینیوم یا همان تولید پروفیل آلومینیومی، تمامی مراحل مانند برش لامل‌ها در محل پروژه انجام می‌گیرد.

ساخت و نصب کرتین وال با این روش جهت ساختمان‌های معمولی اداری و تجاری، یا با طرح‌های خاص متداول است و به تناسب همین موضوع هزینه کمتری را نیز در بر خواهد داشت.

کشی نحوه اتصال کرتین وال به دیوار

3 نحوه اتصال کرتین وال به دیوار

ساخت و نصب کرتین وال با روش یونیتایزد (Unitized)

ساخت و نصب نمای کرتین وال با روش یونیتایزد به معنای نصب یکپارچه نما اما با قطعات جداگانه است. در این روش کلیه قطعات و قاب‌های نمای کرتین وال در محل کارخانه ساخته و حتی شیشه نیز درون قاب‌ها نصب می‌شوند و سپس به محل پروژه حمل و به صورت کشویی در محل‌های در مورد نظر نصب می‌شوند.

از نظر هزینه، این روش گران‌تر از روش قبل است، اما مزایای فراوانی دارد. از جمله این مزایا می‌توان به سرعت بالاتر در نصب و امنیت و استحکام بیشتر سازه به خصوص برای برج‌های بلند اشاره کرد.

نمای کرتین وال یونیتایزد (Unitized)


بیشتر بدانید:: رنگ پودری الکترواستایک آلومینیوم

بیشتر بدانید:: کرتین وال

بیشتر بدانید:: لیست قیمت انواع پنجره

بیشتر بدانید:: انواع پنجره UPVC

بیشتر بدانید:: پنجره ترمال بریک چیست

بیشتر بدانید:: آنادایز چیست؟


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *