چه پنجره دوجداره ای برای چه آب و هوایی مناسب است؟

Rate this post

در صنعت ساختمان سازی و معماری استفاده از اشکال مختلف متریال و مصالح تا حدود زیادی به شرایط جوی و جغرافیایی بستگی دارد. همین تفاوت ها نیز موجب کارایی بیشتر در هر منطقه می شود.

این موضوع در صنعت طراحی و تولید پنجره نیز دارای اهمیت بسیار زیادی است. زیرا پنجره مهم ترین امکان برای جابجایی نور و هوا در داخل و خارج ساختمان می باشد.

دلایل تفاوت پنجره ها در مناطق مختلف:

درب و پنجره ها اصلی ترین بخش در هر ساختمان برای تبادل نور و هوا هستند. بدین ترتیب گرما، سرما، باد، باران، نور و حتی تهویه هوا نیز توسط پنجره ها صورت می گیرد.

به عنوان مثال در شهر های سردسیر که زمستان هایی سرد و پر بارش دارند، اتلاف انرژی بیشتر از طریق پنجره ها خواهد بود. همچنین هوای سرد نیز به واسطه پنجره ها وارد فضای داخلی ساختمان می شود.

از طرفی در مناطقی با آب و هوای بسیار گرم، تمام انرژی سرمایشی یا خنک سازی ایجاد شده در فضای داخلی، از طریق پنجره ها به هدر می رود.

بنابراین برای هر دو منطقه نیاز به صرف انرژی بیشتری بوده که نتیجه آن هم افزایش قابل توجه هزینه ها خواهد بود.

بهترین پنجره برای مناطق سردسیر:

پنجره های دوجداره و سه جداره بهترین و مطلوب ترین انتخاب برای مناطق سردسیر هستند. زیرا خاصیت عایق بندی بالا این محصولات در برابر گرما و سرما، سبب جلوگیری از خروج گرما و ورود سرما به داخل ساختمان خواهد شد.

پنجره های یو پی وی سی ثابت و لولایی از بهترین انواع پروفیل برای شرایط آب و هوایی مناطق سردسیر محسوب می شوند.

بهترین پنجره برای مناطق گرم سیر:

از اصلی ترین خصوصیات مناطق گرم سیر و کویری می توان به تابستان های بسیار گرم و زمستان های به شدت سرد و خشک اشاره کرد.

در نتیجه برای این گونه مناطق به پنجره ای با بازشویی راحت و مناسب جهت فصل گرما و عایق بندی حرفه ای برای روز های سرد و خشک سال نیاز است.

با توجه به این که در سال های اخیر به شدت شاهد آلودگی هوا و ریزگرد ها در شهر های مختلف کشور مخصوصا شهر های جنوبی و کویری همچون: اصفهان، اهواز و … بوده ایم، استفاده از پنجره های یو پی وی سی در چنین شرایط آب و هوایی مناسب ترین گزینه خواهد بود.

بهترین پنجره برای مناطق شرجی و بارانی:

همانطور که می دانید شهر های شمالی کشور در دسته مناطقی قرار دارند که در اکثر روز های سال دارای آب و هوایی بارانی بوده و در فصل های گرم سال به شدت شرجی هستند.

برای انتخاب پنجره مناسب در چنین مناطقی، اولویت با پنجره های ضد آب و دارای آبراه است.

با توجه به ضد آب و ضد زنگ بودن پنجره های یو پی وی سی، می توان گفت که این محصولات عملکرد به مراتب بهتری نسبت به پنجره های آلومینیومی و آهنی از خود نشان خواهند داد.

بنابراین در مناطق بارانی و شرجی، جنس پنجره در اولویت قرار دارد.

همچنین در هنگام خریداری پنجره اطمینان حاصل کنید که پنجره دارای آبراه و یا شیار تخلیه آب باشد. زیرا آب باران از طریق این خروجی ها تخلیه شده و هرگز به داخل پروفیل و یا فضای داخل ساختمان نفوذ نخواهد کرد.

توصیه می شود در صورت استفاده از پنجره های کشویی در مناطق بارانی، حتما این پنجره ها را به خوبی عایق بندی کنید. زیرا پنجره های کشویی معمولا دارای عایق بندی ضعیف تری نسبت به محصولات مشابه خود دارند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل بفرمائید:09034755567

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *