5/5 - (1 امتیاز)

آلفورال یک پلتفرم  طراحی  و تولید پروفیل ایرانی

در زمانی که اکثر پروفیل های تولید داخل حتی برترین برندهای فعال در این حوزه از طرح ها و قالبهای شرکت های خارجی و عموماً از کشور ترکیه و به شکل غیر حرفه ای و بدون دانش فنی کپی سازی شده و در بازار داخلی اقدام به فروش پروفیل می نمایند، تیم تحقیق و توسعه آلفورال با توجه به نیاز بازار و همچنین وجود چالش های فراوان در سیستم های پروفیل های مرسوم  تلاش نموده است که دانش طراحی پروفیل های در و پنجره را در ایران بومی ساخته و پلتفرم قابل توسعه ای را در اختیار همکاران و کارگاه های تولید پنجره قرار دهد.

طراحی و تولید اولین پروفیل آلفورال بیش از 2 سال به طول انجامیده و تمامی چالش های موجود در پروفیل های مرسوم را برطرف ساخته است.

چالشهای اصلی موجود در پروفیل های مرسوم که توسط آلفورال برطرف شده است:

1-طراحی پروفیل با بیشترین کاهش صدا

2-جابجا شدن لولا به دلیل وزن شیشه

3-عدم آب بندی مناسب به دلیل حذف لاستیک پشت لولا

4- عدم امکان استفاده از لولاهای رگلاژی بر روی سیستم های آلومینیومی

5-عدم امکان نصب مناسب و تغییر وضعیت آب بندی

تفاوت های کیفی بین آلفورال و سایر پروفیلهای مرسوم

  1. دیتیل یراق بندی

الف- پیچ اتصال:

یراق بندی در سیستم های آلفورال به نحوه است که پیچ اتصال در تمامی اضلاعی که لولا بر روی آن نصب می گردد از 2 لایه آلومینیوم با مجموع ضخامت 3 میلیمتر و با فاصله 7 میلیمتر طراحی شده است. این موضوع باعث خواهد شد که علاوه بر افزایش نقطه اتصال بین لولا و آلومینیوم ، قابلیت تحمل وزن بیشتر نسبت به طرح های مشابه افزایش یابد.

اتصال لولا در پروفیل های مرسوم اتصال لولا در پروفیل های آلفورال
اتصال لولا بصورت خشابی بوده و احتمال شل شدن و یا سر خوردن لولا وجود دارد اتصال لولا بصورتیکه پیچ مونتاژ از دو لایه آلومینیوم با ضخامت 3 میلیمتر عبور کرده و امکان جابجایی یا شل شدن را از بین برده است.

لولا آلومینیوم با لولای آلفورال 1 تفاوت آلفورال با پروفیل های مرسوم

ب-گونیا کمکی

امکان بکارگیری گونیا کمکی یا فوجی در تمامی اضلاع در پلتفرم آلفورال وجود دارد. این قطعه به افزایش کیفیت تولید پنجره، آب بندی، هوابندی و …. کمک می نماید.

  • دیتیل آب بندی لاستیک ها

تمامی شیارهای لاستیک بر روی پروفیل به نحوی طراحی شده است که لاستیک های از جنس EPDM براحتی داخل این شیارها مونتاژ گردد و آب بندی و هوا بندی پنجره را افزایش دهد. در ضمن اینکه تمامی لاستیک های درزبندی بصورت یکپارچه و بدون انقطاع در تمامی اضلاع پروفیل مونتاژ می گردد.

در پروفیل های مرسوم به دلیل نوع یراق بندی، لاستیک های آب بندی و درزبندی پشت لولا  بریده شده و منجر به عبور آب، باد، خاک و انتقال حرارت و… از خارج ساختمان به داخل خواهد شد.

وضعیت لاستیک درز بندی  در پروفیل های مرسوم وضعیت لاستیک درز بندی  در پروفیل های آلفورال
لاستیکهای درز بندی در محل لولا برش خورده است لاستیکهای درز بندی بصورت کامل از پشت لولا عبور میکند
درز بندی پنجره آلومینیومی تفاوت آلفورال با پروفیل های مرسوم

مهمترین عامل آب بندی در پروفیل های آلومینیومی نوع و بکارگیری لاستیک های درز بندی است.

  • نوع و استاندارد یراق ها

الف: استفاده از تسمه های استاندارد در آلفورال

در پروفیل های مرسوم قسمت دستگیره و تسمه اتصال باید بصورت دستی و بدون هیچ استانداری در کارگاه های تولیدی ساخته شود و سپس بر روی پنجره نصب گردد. این نوع اتصال خطرات و معایب زیر را دارا می باشد.

  1. برش تسمه به ابعاد دلخواه
  2. نصب پیم اتصال با چکش دستی
  3. نصب پیم اتصال در فواصل دلخواه
  4. سوارخکاری تسمه توسط دریل دستی
  5. عدم آبکاری و پرداخت نهایی
  6. عدم استفاده از فلزات یکسان و احتمال بروز خوردگی گالوانیک در تسمه ها و پیم های اتصال
  • همین امر باعث می شود نوع یراق بندی در سیستم های مرسوم استاندارد نبوده و فقط وابسته به دانش کارگاه تولید پنجره باشد و تسمه و اتصالات یراق به تنهایی دارای گارنتی و استاندارد مشخصی نباشد.

در سیستم آلفورال  به دلیل نوع طراحی کارگاه های تولیدی  مجبور به استفاده از سیستم یراق ها استاندارد میباشند.

این یراق آلات علاوه بر اینکه توسط برندهای معتبر داخلی و خارجی تولید می گردند از ضمانت و گارنتی تولید کننده یراق نیز برخوردار می باشند، در ضمن اینکه تست های مختلف مثل سالت اسپری و عملکرد روی این یراق آلات انجام شده است.

ب- امکان استفاده از لولای رگلاژی در آلفورال

در پروفیل های مرسوم لولابندی به نحوی است که امکان رگلاژ پنجره فقط در هنگام نصب و توسط نصاب و آنهم موقع مونتاژ شیشه امکان پذیر است، ولی در سیستم آلفورال، در صورت استفاده از این نوع لولابندی، پنجره به راحتی در دو وضعیت X و Y یا به اصطلاح فشردگی لنگه به قاب پنجره و افتادگی پنجره  قابلیت رگلاژ را دارا می باشد. و پنجره نیز مانند سایر مصالح تاسیسات ساختمان می تواند دارای برنامه نت (نگهداری و تعمیرات)  بدون نیاز به دمونتاژ شیشه باشد.

  • نوع و استاندارد نصب

در هنگام نصب باید پیچ اتصال از ناحیه آلومینیومی عبور کرده تا بتواند اتصال ایمن و آب بندی را بین پنجره و ساب فریم ایجاد نماید.

در پروفیل های مرسوم متاسفانه اکثراً پیچ نصب از ناحیه پلی آمید انجام می شود و این اتفاق ضعف در اتصال و احتمال از بین رفتن آب بندی و هوابندی را افزایش میدهد.

محل عبو پیچ نصب در پروفیلهای مرسوم محل عبو پیچ نصب در آلفورال
پیچ نصب از پلی امید عبور کرده است. پیچ نصب از دو لایه آلومینیومی عبور می کند