تست پروفیل upvc

5/5 - (1 امتیاز)

تست های مربوط به پروفیل UPVC

تست های مربوط به پروفیل UPVC

 

۱- شکل ظاهری و شرایط تولید :

در زمان فرآیند تولید انواع سطح مقطع پروفیل، تعداد نمونه های مشخصی جهت انجام آزمایش ها از تولید اخذ می شود. این نمونه ها پس از بررسی شکل ظاهری به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در آزمایشگاه نگهداری شده و سپس مورد تست های مختلف طبق استاندارد RAL GZ 716/1 قرار می گیرد. سطوح خارجی پروفیل ها که در معرض دید قرار دارند لازم است دارای رنگ سفید یکنواخت بوده و عاری از هر گونه اجسام خارجی، حفره، ترک ، حباب و سایر معایب باشند.

۲- مقاومت در برابر ضربه ناشی از سقوط جرم در دماهای پایین Impact resistance by falling mass at low temperature :

در این آزمایش ابتدا ۱۰ نمونه ۳۰ سانتیمتری از پروفیل در دستگاه Freezer قرار داده و تا دمای ۱۵ – درجه سانتیگراد به مدت حداقل یکساعت نگهداری می شوند، سپس توسط وزنه ای به جرم ۱ kg از ارتفاع ۱۵۰۰mm ، مورد تست ضربه قرار می گیرند. طبق استاندارد RAL نباید بیش از ۱۰ درصد از نمونه ها (بیش از یک پروفیل) شکسته شود.

۳- رفتار پس از گرم شدن Behavior after heating :

در این آزمایش، یک نمونه ۲۲ سانتیمتری به مدت نیم ساعت در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم شده، سپس در دمای محیط خنک می شود . پس از انجام آزمایش، نمونه باید فاقد هر گونه تغییر شکل ظاهری (اعم از چروک، ترک، …) باشد

۴- تست جرم در واحد طول :

نمونه ۲۵۰ mm با دقت ۱ mm اندازه گیری شده و جرم آن با دقت ۱ گرم سنجیده می شود. جرم واحد محاسبه شده نباید کمتر از ۹۵ درصد مقدار اسمی آن، طبق استانداردهای ارائه شده باشد.

۵- برگشت حرارت Heat reversion :

سه مقطع پروفیل ۲۲۰ mm انتخاب و با دو خط به فاصله تقریبی ۲۰۰ mm در دو سمت سطح، به صورت عمود بر محور پروفیل نشانه گذاری می شوند. این نمونه ها پس از نشانه گذاری در کوره، با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار می گیرد و پس از خنک شدن در دمای محیط، مجددا فاصله نشانه ها اندازه گیری می شود. برای هر نمونه و هر جفت علامت، ضریب برگشت حرارت به درصد محاسبه می شود. طبق استاندارد RAL برای پروفیل های فرعی (زهوار، اتصال ، کاور ، رابط و…) نباید درصد اختلاف برگشت حرارت بیش از ۳ درصد و برای پروفیل های اصلی بیش از ۲ درصد باشد. ضمنا برای پروفیل های اصلی، اختلاف درصد برگشت حرارت، بین دو طرف سطح نیز نباید بیشتر از ۰٫۴ درصد باشد.

۶- تست ابعاد و هندسه پروفیل :

ضخامت سطح مقطع پروفیل ها، ضخامت جداره های داخلی و خارجی و همچنین هندسه پروفیل، با استفاده از ابزارهای با دقت زیاد، اندازه گیری و با ابعاد استاندارد مقایسه می شود

۷- تست کجی :

به منظور اندازه گیری انحراف محور طولی پروفیل، دو نمونه ۱۰۰۰mm به صورت آینه وار روی یک سطح صاف کنار یکدیگر قرار می گیرند و به وسیله اندازه گیری دقیق، فاصله ایجاد شده در تمام محور طولی دو پروفیل، اندازه گیری می شود. انحراف پروفیلها نباید از ۱ mm در کل طول یک متر تجاوز کند. به عبارتی فقط تا نیم میلی متر کجی یا انحراف در هر متر پروفیل قابل قبول است

۸- تست جوش :

سطح مقطع های پروفیل پس از مرحله جوش به صورت نمونه در آزمایشگاه تحت تست جوش قرار می گیرند. بر اساس استاندارد RAL هر یک از این سطح مقطع ها باید با رسیدن به نیروی مشخصی به مرحله شکست برسند، و در صورتی که زودتر از میزان نیروی تعریف شده، پروفیل شکسته شود محموله تولیدی مردود شناخته خواهد شد.

یشتر بدانید:: رنگ پودری الکترواستایک آلومینیوم

بیشتر بدانید:: کرتین وال

بیشتر بدانید:: لیست قیمت انواع پنجره

بیشتر بدانید:: انواع پنجره UPVC

بیشتر بدانید:: پنجره ترمال بریک چیست

بیشتر بدانید:: آنادایز چیست؟


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

سلام

کلید کنید تا در Whatsapp چت کنید

× نیاز به راهنمایی دارید؟ پیام دهید