انواع روشهای اتصال مولوین در کرتین وال

Rate this post

انواع روشهای اتصال مولوین در کرتین وال

در اتصال دو مولین به یکدیگر از پروفیل اتصال عمودی استفاده می گردد . به صورتی که پروفیل فوقانی  به صورت کشویی به پروفیل پایینی توسط کانکشن ارتفاعی متصل می شود . 

نمای شیشه ای کرتین وال که در اصطلاح به آن دیوار پرده‌ای هم گفته می‌شود، یکی از انواع نمای ساختمان است که مصالح آن عمدتا شیشه و آلومینیوم هستند و گروه حرفه‌ای نمایندگی های الفورال متخصص در حیطه نماهای‌مدرن، بخصوص نمای شیشه ای می باشد و می‌تواند در طراحی و اجرای آن شما را همراهی کند.

نمای کرتین وال از به هم وصل شدن شیشه‌های مخصوص کرتین وال و پروفیل‌های آلومینیومی (لامل‌ها) به وجود آمده است، نحوه ی اتصال و دیتیل‌های اجرای نمای کرتین وال به ۹ روش امکان پذیر می‌باشد، که در زیر به آنها اشاره شده است.

  1. روش استیک
  2. روش فیس کپ
  3. روش فریم لس
  4. روش یوچنل
  5. روش استپ یونیت
  6. روش سمی فیس کپ
  7. روش یونیتایز
  8. اجرای کرتین وال با سیستم add-on
  9. اجرای کرتین وال تقویت شده با فولاد – رینفرس (اینسرت)

که در هر مقاله انواع روشها را به اختصار توضیح داده ایم، در این مقاله هم به دو نوع دیگر از روشهای نصب اشاره میکنیم:

نمای کرتین وال فیس کپ

منظور از فیس کپ، درپوش‌هایی هستند که در نهایت روی قاب شیشه‌ها قرار می‌گیرند. در این نما در واقع قاب‌های دور شیشه‌ها مشخص و برجسته هستند که برای داشتن طرح‌های متفاوت می‌توان از درپوش‌هایی با مقطع‌های متفاوت و رنگ‌های متنوع استفاده کرد.

کرتین وال فیس کپ را به روش استیک نصب می‌کنند. روش فیس کپ را بیشتر از روی خطوطی که روی نما بجا می‌گذارد می‌شناسند.

در این روش زیر سازی، همانند روش استیک انجام می‌شود، که اگر به صورت خلاصه به این صورت است که بعد از نصب پلیت‌ها به تیر‌ها و جوش دادن پلیت‌ها به دستک‌ها، پروفیل‌های طولی را به دستک‌ها متصل کرده و در ادامه براکت‌های آلومینیومی را به پروفیل‌های قوطی جوش می‌دهند.

بعد از زیرسازی نوبت به لامل‌های عمودی (مولیون) و لامل‌های افقی (ترنسم) می‌رسد که با اتصال این دو به هم قاب‌ها به وجود می‌آیند، برای جلوگیری از برخورد مستقیم لامل‌ها با شیشه از لاستیک epdm استفاده می‌کنند، که این نوع از لاستیک‌ها در اجرای کرتین وال فیس کپ بسیار رایج است، چرا که عایق حرارتی مناسبی به شمار می آید.

در ادامه با اتصال پرشر پلیت‌ها به دماغه ی لامل‌ها، به مرحله ی آخر یعنی نصب فیس کپ می‌رسیم.

نمای کرتین وال فریم لس

نمای کرتین وال فریم لس نمایی است که پروفیل‌های آلومینیومی در ظاهر نما مشخص نیستند و همین موضوع باعث جذابیت و زیبایی بیشتر آن نسبت به نمای فیس کپ است.

یکی از نماهای رایج در نماهای شیشه ای نمای کرتین وال فریم لس است، چرا که از خیلی وجهات مانند زیبایی، اجرای سریع، عایق بندی و بار مرده نما در بهینه ترین حالت قرار دارد.

در این روش بعد از نصب مولیون ها و ترنسم ها محل قرار گیری شیشه ها به وجود می آید، در این نوع از نماهای کرتین وال بیشتر از شیشه های دو جداره استفاده می شود به این صورت که در قطر شیشه ی داخلی به نسبت قطر شیشه خارجی بیشتر است.

در این روش به دلیل عدم وجود فیس کپ‌ها نمای خارجی به صورت یکنواخت دیده می‌شود و باعث به وجود آمدن نمای زیبا برای ساختمان می‌شود.

در مرحله ی پایانی اجرای نمای کرتین وال فریم لس، متفاوت با اجرای فیس کپ دیگر نیاز به پرشر پلیت و فیس کپ (درپوش) نیست و متفاوت با آن اجرا می‌شود که آن بستگی به روش اجرایی فریم لس دارد ولی در هر دو روش به این صورت که در فضای خالی بین جداره های شیشه‌ای از چسب‌های سیلیکونی استفاده می‌شود.

روش اجرای فریم لس به دو روش متفاوت صورت می‌گیرد:

•    روش یو چنل

    روش استپ یونیت

از جمله مزایای استفاده از روش فریم لس:

نمای یکنواخت و زیبای شیشه‌ای

امکان اجرای بازشو

تعویض آسان پنل‌های شیشه‌ای

عدم انتقال ارتعاشات زلزله به نما

اگر به نمای فریم لس دقت کنید می‌بینید که در نمای خارجی، شیشه‌ها هیچ‌گونه نگهدارنده‌ای ندارند و به همین علت، تا حد امکان به هم نزدیک می‌شوند و سپس عملیات نصب انجام می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با نمایندگی های الفورال  تماس حاصل فرماید.

021-44683213

09034755567

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *